HALLO EN WELKOM
bij Melography!
Neem gerust contact met me op.

Welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Om mij wat beter te leren kennen, zal ik hier kort wat over mijzelf vertellen. Mijn naam is Melody van Horssen-Dokter. Ik ben 30 jaar jong en getrouwd met mijn lieve man Arno. Samen hebben wij een dochtertje van 3 en een zoontje van een paar maanden oud. We wonen in Linschoten, dichtbij Woerden.


In het bloed

Fotograferen zit bij ons al in de familie. Mijn over-overgrootvader was al fotograaf. Dit was uniek voor die tijd. Hij werkte nog met glasnegatieven. Ook was mijn opa hobby fotograaf en gebruikte deze foto’s om schilderijen te maken. Mijn moeder heeft dit van hem overgenomen en was fotografe in Canada, waarbij zij foto’s maakte bij mensen thuis.


Opleiding

In mijn tienerjaren kwam de interesse voor fotografie en was ik in de gelegenheid om een jaar fotografie en vormgeving te studeren. Hier heb ik de kneepjes van het vak mogen leren en weet ik hoe ik mijn creativiteit het beste kan gebruiken om tot een sprankelend resultaat te komen. Ook heb ik een diploma voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang op zak. Door de ervaring in de gastouderopvang, weet ik hoe ik kinderen op de juiste manier kan aansturen en goed op de foto kan krijgen, terwijl ze er zelfs plezier in hebben!


Kenmerken van mijn fotografie

Mijn fotografie omschrijf ik graag als volgt:

  • Spontaan
  • Puur
  • Ontspannen


Werkwijze

Ik fotografeer graag op locatie. Dit betekent vooral buiten, op een plek door jou gekozen. Ik geloof dat je in je eigen, bekende omgeving het meest op je gemak bent en zo dus ook heel natuurlijk op de foto komt te staan! Bij je thuis is een fotoshoot ook mogelijk.

Voordat we beginnen, maak ik graag eerst even een praatje. Zo leer ik jullie een beetje kennen en vooral bij kinderen vind ik dit belangrijk om het ijs te breken. Daarna starten we met een ontspannen en relaxte shoot! Ik probeer jullie met elkaar bezig te laten zijn en af en toe zal ik eens een aanwijzing geven of grapje maken.

De dag na de shoot, stuur ik een paar foto’s, zodat er alvast iets van het resultaat is om van te genieten. De rest van de foto’s volgt binnen drie weken in volledig formaat via de e-mail.

 

Bruiloft
Voorafgaand aan jullie mooie dag, wil ik jullie graag beter leren kennen. Dit kan via een bel- of skype afspraak. Als het wederzijds klikt, bespreken we een aantal weken voor de bruiloft het verloop van de dag en kunnen jullie je wensen en verwachtingen uitspreken. We maken afspraken over wat jullie belangrijk vinden en waar jullie de focus op willen leggen.

Op de dag zelf leg ik alle mooie momenten vast, zonder teveel op te vallen. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de mooiste dag van jullie leven!
Na een week stuur ik een aantal foto’s, zodat jullie vast kunnen nagenieten. De rest van de foto’s volgt tussen de 4 en 6 weken. De foto’s ontvangen jullie op een luxe USB-stick, via de post.

 

 

NEEM CONTACT MET ME OP!